Проекти

Фирмата е специализирана в изграждането на жилищни сгради.

Люлин

Проект "Люлин" се осъществява с финансовата подкрепа и гаранция за качество от фирма "Излак".
Жилищната сграда очаква да вземе Разрешение за ползване през пролетта на 2018г.
Обектът се намира в столичния ж.к. "Люлин" 2 на ъгъла на бул. "Добринова скала" и ул. "218-та" - тих район с широки междублокови пространства, осигуряващи спокойствие и комфорт на жителите на комплекса.
Архитектурата е решена в изчистено излъчване със свежи акценти. Сградата се състои от 10 нива, от които: един сутерен, партер и осем жилищни етажа. На жилищните етажи се намират общо 38 апартамента, предлагащи голямо разнообрзие от двустайни и тристайни апартаменти, включително и мезонет.

Натисни тук за повече информация

Борово

През пролетта на 2017г. фирма "ИЗЛАК" стартира най-новия си проект – жилищна сграда в разположения в подножието на Витоша столичен квартал "Борово".
Обектът се намира на ул. "Природа" - разположена в непосредствена близост до възловите ул. "Ген. Стефан Тошев" и бул. "България", които осигуряват бърз и удобен достъп както до центъра на града, така и до по-отдалечени точки.
Архитектурата на жилищната сграда е решена в изчистено и модерно излъчване, като основно място в нея заемат функционалността и удобството. Състои се от осем нива – сутерен, партер и шест жилищни нива, на които са разположени 3 броя двустайни, 11 броя тристайни и 3 броя четиристайни апартамента.

Натисни тук за повече информация

Надежда

В началото на есента на 2016г. фирма "ИЗЛАК" постави началото на най-новия си проект – жилищна сграда в ж.к. "Надежда 3". Благодарение на близостта си до бул. "Ломско шосе", местополежнието предлага отлични комуникативни връзки с останалите точки на столицата. Сградата се състои от 8 нива: партер, шест жилищни етажа и един сутеренен етаж, с който е предвидена и топла връзка.
В проекта са заложени 1 офис, 2 магазина, 17 апартамента, 8 ателиета, 7 тавански помещения , 14 подземни гаража, 3 подземни паркоместа и 7 надземни гаража.

Натисни тук за повече информация

Хаджи Димитър

През есента на 2015г. стартира проекта в жилищния квартал "Хаджи Димитър" на ул. "Сопот". В архитектурния план на сградата основно място заема функционалността и удобството. Състои се от 8 нива - подземен паркинг, партер с гаражи и шест жилищни етажа. Апартаментите в сградата ще бъдат общо 20, а жилищния вход е един. На 1-ви, 2-ри, 3-ти и 4-ти етаж ще има по 3 апартамента и едно ателие с квадратури 90, 84, 78 и 35 кв.м., на 5-ти 3 апартамента с квадратури 120, 90 и 73 кв.м., и на 6-ти етаж 1 апартамент с квадратура 136 кв.м. Сградата ще разполага с централно парно отопление и централно снабдяване с гореща битова вода, централна климатизация и асансьор.

Натисни тук за повече информация

Сграда Юнак

Жилищна сграда с подземен паркинг и гаражи в УПИ – 782, 783, кв. 1031, м. бул. България, р-н "Красно село” – София, с разрешение за строеж №120/ 31.07.2014 г. влязло в сила от 10.09.2014 г. Предвиденият срок за изграждане на сградата (AKT 14) е 8 месеца, за довършителните работи е 12 месеца. Общо РЗП е близо 4700 кв.м. Обектът се намира на тихата ул. "Юнак” № 9, на 200 метра от кръстовището на булевардите "България” и "Акад. Иван Гешов” . Въпреки, че е само на 1,5 км. от НДК, близостта до Витоша осигурява чист и свеж въздух. Има отлична комуникация с всички възлови точки на столицата, освен това в плановете за развитие на София се предвижда да има метростанция на третия метролъч на бул. "България” на около 150 м от сградата. В непосредствена близост са пазарът "Иван Вазов”, Южния парк, Медицинския Университет, Военномедицинска Академия, и множество други лечебни заведения. С индивидуална и иновативна архитектура, сградата ще съчетава естетика и функционалност. Тя ще се състои от 9 нива от които едно подземно, партер и седем жилищни. Подземното ниво ще е с гаражи, а колите ще слизат долу с подемник. На партерно ниво също ще има гаражи. Жилищният вход за сградата ще бъде един. Апартаментите в сградата ще бъдат общо 40 на брой. На първи и втори жилищен етаж ще се намират общо 14 апартамента, от които 8 двустайни апартамента с квадратури от 49 кв.м. до 71 кв.м. и 6 броя тристайни апартамента с квадратури от 72 кв.м. до 96 кв.м., състоящи се от : входно антре, баня с тоалетна, кухненески бокс с дневна и тераса, и спални. Трети и четвърти жилищни етажи ще са типови етажи, ще са разположени 6 броя апартамента на етаж / съответно 12 за двата етажа/.

Натисни тук за повече информация

Дружба

СГРАДАТА Е С РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ ОТ 28.06.2013 г. С идивидуална и иновативна архитектура, сградата съчетава естетика и функционалност. Тя се състои от единадесет нива от които две са подземни, едно търговски център и осем жилищни. Подземните нива са с общо 65 бр. подземни паркоместа, складове за супермаркет и магазини.

Натисни тук за повече информация